ANGÅENDE ETT FÖRETAGSUTSKICK OM STAMSPOLNING I EGEN FASTIGHET

Boende i vårt område har nyligen fått utskick från ett företag gällande stamspolning i egen fastighet och det har bidragit till frågor om det är något som styrelsen ligger bakom. Korta svaret är NEJ, detta är inte något som styrelsen är, eller ska vara, involverad i. Vardera fastighetsägare tar ansvar för sitt avloppsrör fram till dess inkoppling till det kommunala avloppet och eventuell spolning av rören är fastighetsägarens egna beslut.

Om du får besök eller samtal från företag som säger sig ringa ”med styrelsen i ryggen” eller säger att de har fått nyttan av arbetet sanktionerat av styrelsen så vänligen avböj, hänvisa företaget tillbaka till styrelsen och ta sedan själv kontakt med oss via mail sbg@sodrabrandbergen.se så vi vet om det.

mvh

Styrelsen i SBG

Kommentera